ÇALIŞANLARIMIZA İNDİRİMLİ DİL EĞİTİMİ

02.07.2021

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Özel Erzincan Akın Yabancı Dil Kursu arasında Eğitim ve İndirim protokolü yapıldı. İl Müdürlüğümüzün tüm personel ve yakınları protokol kapsamında indirimden yararlanacak olup, Lisanslı sporcularımızın da anlaşmadan yararlanması için görüşmeler devam etmektedir.

Yabancı dil eğitimi ile Erzincan Gençlik ve Spor İl müdürlüğü personeli ve birinci derecedeki yakınlarının akademik ilerlemelerine yardımcı olunması, genel İngilizce seviyelerine ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunması hedeflenmektedir.

Söz konusu eğitimden indirimli yararlanmak isteyen Erzincan gençlik ve Spor İl müdürlüğü personeli ve birinci derecedeki yakınlarının ihtiyacı doğrultusunda tercih edeceği eğitim programı ile ilgili bilgiler, Özel Erzincan Akın Yabancı Dil Kursu eğitim danışmanları ile irtibata geçerek alabilir ve katılabilir. Ödenmesi gereken ücreti indirimi ödeyerek eğitim imkanlarından faydalanabilir.

Özel Erzincan Akın Yabancı Dil kursuna ait eğitim içeriği bilgileri (https://akindil.com/subeler/erzincan) dikkatli bir biçimde incelenerek tercihte bulunulabilir.  Özel Erzincan Akın Yabancı Dil Kursunun belirlediği sürelerde eğitim talep edilebileceği gibi Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personeli ve birinci dereceden yakınlarının bir araya gelerek oluşturacakları gruplara (en az 10 kişi) özel belirlenecek gün ve saatlerde de eğitim imkanı sağlanacaktır.