Anadolu Yıldızları kız erkek Hentbol grup müsabakaları Erzincan’da yapıldı. Gençlik Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Projesi bu yılda devam ediyor.

 

ANALİG projesi kapsamında yıldız kız ve yıldız erkek hentbol grup müsabakaları Erzincan’da gerçekleştirildi. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yıldırım Akbulut Spor salonunda yapılan hentbol müsabakalarında 9 kız takımı, 10 erkek takımı olmak üzere toplam 19 takım mücadele etti.  

 

Yapılan Müsabakalar neticesinde kızlarda Erzincan, Trabzon ve Ordu takımları gruplarında birinci oldular. Erkeklerde ise Ordu, Gümüşhane ve Rize takımları gruplarında birinci oldular.

 

 

Anadolu Yıldızları Hentbol F grubu Karadeniz 2 Kızlarda Trabzon, Erzurum, Gümüşhane, Erzincan, Tokat, Artvin, Rize, Ordu ve Giresun ilerinden gelen takımlar mücadele etti. Anadolu Yıldızları Hentbol F gurubu Karadeniz 2 Erkeklerde ise Trabzon, Erzincan, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Ardahan, Erzurum, Rize, Bayburt, Tokat illerinden takımlar mücadele ettiler.