Gurubundaki tüm müsabakaları 3-1 kazanan Erzincanlı masa tenisçiler yarı finale katılma hakkı kazandılar.

Spor Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Masa Tenisi Anadolu Yıldızlar (ANALİG) grup müsabakaları 16-18 Ocak 2015 tarihinde Trabzon ilinde yapıldı. 12 ilin katıldığı grup müsabakasında Erzincan’ı temsil eden masa tenisçi sporcular erkeklerde bütün rakiplerini 3-1 yenerek grup 1. olarak Erzincan’a döndüler.

Trabzon’da gerçekleştirilen ANALİG Masa Tenisi grup müsabakaları ile ilgili bilgi veren Masa tenisi Antrenörü Ozan Şerif Özen, “Trabzon’da Erzincan’ı en iyi şekilde temsil eden Masa Tenisi sporcularımız rakiplerine üstünlük sağlayarak gurup birinciliğini elde ettiler. Sporcularımız 20-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Karabük ilinde yapılacak olan Türkiye yarı finalleri müsabakalarına katılmaya hakkı kazandılar. Karabük’te yapılacak olan müsabakalarda hedefimiz finale yükselerek Erzincan’ı burada da en iyi şekilde temsil etmektir. Biz bu müsabakaya Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü bünyesinde hazırlanıp müsabakalara katıldık. Çalışmalarda bize desteğini eksik etmeyen Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ve Demirkent TOKİ Ortaokulu İdaresine teşekkür ederiz.” dedi.

Öte yandan müsabakalarda Mustafa Abuş, Mustafa Uçar, Miraç Karakaya, Batuhan Çelik Erzincan’ı en iyi şekilde başarı ile temsil ettiler.