Badminton Milli Takımı sporcuları Muhammet Ali Kurt ve Nazlıcan İnci, Slovenya’da yapılacak olan Avrupa Badminton Gençler Ranking turnuvasına katılacak.

 

Milli sporcular ile birlikte Milli Takım Antrenörü Murat Sönmez’de sporcularla birlikte Slovenya’da ülkemizi temsil edecekler.

 

Slovenya’da yapılacak olan turnuva hakkında bilgi veren Badminton Milli Takım Antrenörü Murat Sönmez, “Özellikle Erzincanlı sporcuların uluslararası maçlarda ülkemizi başarıyla temsil edip, madalyalar alması ve Dünya sıralamasındaki yerlerini üst sıralara çıkarmaları bizi oldukça sevindiriyor.

 

Erzincan İl Özel İdaresi Sporcusu Muhammet Ali Kurt Avrupa’da sıralamada en üstte olması, yine Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü sporcusu Nazlıcan İnci’nin ülkemize önemli uluslararası dereceler kazandırması bizi Slovenya’da ki turnuvada oldukça umutlandırıyor.

 

İnşallah sporcularımız orada da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklar. Uğur Erçetin hocamla birlikte yürüttüğümüz çalışmalar Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle ve Erzincan İl Özel İdaresi ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulübünün katkılarıyla Erzincan’daki badminton her geçen gün uluslararası başarıları artarak devam etmektedir.” açıklamasında bulundu.