Türkiye’nin badmintonda en küçük yaşta milli takıma girmeyi başaran Erzincan’ın milli sporcusu Cansu Erçetin, başarısına bir yenisi daha ekleyerek, yeniden milli takıma girmeyi başardı. Milli sporcu Erçetin, Bulgaristan’da yapılacak olan 13. Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

            Ankara’da 200 kız sporcunun katıldığı kategoride bütün rakiplerini yenerek finale yükselen Cansu Erçetin, Milli Takım seçmelerini kazanarak bu branşta yaşının küçük olmasına rağmen bu kategoride milli takıma girme başarısını göstererek gelecek adına ümit vaat ediyor.

            Milli sporcunun antrenörü Murad Sönmez ve babası Uğur Erçetin yaptıkları açıklamada; “Cansu küçük yaşına rağmen 3 kez Türkiye şampiyonu, 2 kez de milli takıma girme başarısını göstermiştir. İlerisi için Türkiye’nin umut bağladığı yıldız bir sporcudur. Onla ilgili büyük hedefler taşımaktayız. Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü lisanlı sporcusu olan Cansu Erçetin, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını ilerisi için aralıksız sürdürmektedir. 14-17 Ekim tarihlerinde Bulgaristan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında sporcumuzu en iyi şekilde hazırladık. İnşallah orada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, madalyayla döner.” açıklamasında bulundu.