Erzincan’da bayan ve erkek futbol branşında faaliyetini sürdüren Erzincan Gençler Gücü Spor Kulübü Kız futbol takımı sporcuları ve erkek takımı sporcuları Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu’yu makamında ziyaret ettiler.  

Erzincan Gençler Gücü Spor Kulübü Başkanı Bülent Sarıkaya, kulübün faaliyetleri hakkında İl Müdürü Burak Mumcu’ya verdi. Ziyarete ayrıca antrenör Harun Nalbant’ta katıldı.

 

Kulüplerinde 53 kız 32 erkek olmak üzere 84 lisanslı sporcunun bulunduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Sarıkaya, kulübün 2014 yılı içerisinde kurulduğunu ve Haziran 2014 tarihinde yapılan Türkiye şampiyonasında Erzincan’ı temsil ettiğini anımsattı.

 

Kız futbol takımının TFF Kadınlar 3. Liginde Erkek futbol takımının ise Erzincan 1. Amatör kümede mücadele verdiğini ifade eden Kulüp Başkanı Sarıkaya, diğer spor branşlarında da faaliyetlere başlamak üzere çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

 

Sarıkaya, “Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Burak Mumcu’ya yeni görevinde başarılar temennisinde bulunmak ve Kulübümüzün faaliyetleri hakkında kendisini bilgilendirmek amacıyla kız ve erkek futbol takımı sporcularımızla birlikte kendisini ziyaret ettik” dedi.

 

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ise Erzincan’da sporun gelişmesi adına büyük çalışmalar yapıldığına dikkat çekerek, “Biz İl Müdürlüğü olarak tüm spor branşlarına destek veriyoruz. Amacımız Erzincan’da tüm spor branşlarını çok iyi bir duruma getirmektir. Bu kapsamda çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir” dedi.