Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, geleneksel olarak her yıl yapılan Yaz Spor Okulları 29 Haziran’da start alacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, tüm öğrencileri spor yapmaya davet etti. Tüm Türkiye’de okulların tatile girmesinin ardından şimdide Yaz Spor Okulları’nın heyecanı sardı. Erzincan’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Yaz Spor Okulları’na yüzlerce öğrenci katılacak.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Yaz Spor okullarının kayıtları Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde devam ederken, daha fazla kişiye ulaşılması adına tanıtım ve kayıt stadları kuruluyor. Gündüzleri 13 Şubat spor salonu önünde kayıt standı kurulurken, iftar saatinden sonra ise Saat kulesi önünde kayıt ve tanıtım standı kuruluyor.

 

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, tüm ailelere ve öğrencilere seslenerek yaz spor okullarına davet etti. İl Müdürü Burak Mumcu, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Spor Genel Müdürlüğümüz her yıl yaz spor okulları açıyor. İl Müdürlükleri olarak bu spor okullarını biz organize ediyoruz. İnanıyorum ki, bu yıl da Yaz Spor Okullarımıza yüzlerce öğrenci iştirak edecek” dedi.

 

29 Haziran’da yapılacak olan resmi açılış töreni ile birlikte yaz spor okullarının başlayacağını belirten İl Müdürü Mumcu, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün  Yaz Spor Okulları kapsamında Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Cimnastik, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Masa tenisi, Okçuluk, Taekwondo, Voleybol, Tenis, Bisiklet ve Yüzme) (Yüzme branşı ücretlidir) olmak üzere toplam 18 spor branşında kurs açıldığını anımsattı.

 Kayıtların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, “Çocuk ve gençlere spor bilincini aşılayarak sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak, onların özgüven ve takım ruhu aşılamak, sevgi gibi kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla spor okulları düzenliyoruz. Kayıtlarımız şu an devam ediyor. Bu yıl ayrıca Bedensel engellilere, Görme engellilere, İşitme engellilere ve Özel sporculara yönelikte ücretsiz yaz spor kursları açılacaktır. ” dedi.