Erzincan Kayaklı koşu takımı katıldığı yarışmalardan derece ile dönmeye devam ediyor. Türkiye Kayak Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Kayaklı koşu Türkiye Şampiyonasına katılan Erzincanlı sporcular derece ile döndü. Kayaklı Koşu  gruplar Türkiye şampiyonasında Erzincanlı sporcular 4 birincilik, 2 ikincilik elde ederken, Kayaklı Koşu Türkiye şampiyonasında ise 5 birincilik, 2 ikincilik elde ettiler.

 

KARS SARIKAMIŞ’TA 4 BİRİNCİLİK 2 İKİNCİLİK

Kars ili Sarıkamış ilçesinde düzenlenen Kayaklı Koşu gruplar Türkiye şampiyonasında Erzincan’ı temsil eden sporcularımız başarılı sonuçlar elde etti. Minikler kategorisinde yarışan Seda Başgöl, Kayaklı koşu paten ve klasik stilde birinci oldu. Minikler kategorisinde yarışan bir diğer sporcu Esra Akpınar ise Kayaklı koşu paten ve klasik stilde ikinci oldu. Büyükler kategorisinde yarışan Hamza Dursun, Kayaklı koşu paten ve klasik stilde birinci oldu.

 

BOLU GEREDE’DEN 5 BİRİNCİLİK 2 İKİNCİLİK

Kayaklı Koşu Türkiye şampiyonasında da yarışan sporcularımız burada da başarılı sonuçlar elde ederek Erzincan’a kayaklı koşu branşında madalya getirdiler. Minikler kategorisinde yarışan Seda Başgöl, Kayaklı Koşu Klasik stilde birinci, Kayaklı Koşu Paten stilde ise ikinci oldu. Minikler kategorisinde yarışan Esra Akpınar, Kayaklı Koşu paten stilde birinci, Kayaklım koşı klasik stilde ikinci oldu. Büyükler kategorisinde yarışan Hamza Dursun ise Kayaklı koşu paten ve klasik stilde birinci oldu.