Karaman’da 20-22 Şubat 2015 tarihlerinde yapılan 19 Yaş Balkan Badminton Şampiyonasında Milli Takımımız grup maçlarında sırası ile Yunanistan-Sırbistan engelini 5-0 ile geçtikten sonra Yarı finalde Romanya’yı 3-0  finalde ise Bulgaristan’ı aynı skorla 3-0  yenerek Badminton Milli takımımız Balkan Şampiyonu oldu.

Yapılan ferdi müsabakalar sonucunda ise Çift kızlarda Erzicnanlı Sporcular Nazlıcan İnci ile Bengisu Erçetin 19 yaşta Balkan Şampiyonu oldu. Tek kızlarda ise Nazlıcan İnci Balkan 3. Oldu. Erzincan Türk Telekom sporcularının 15 yaşında olmalarına rağmen   aynı yıl içinde aynı sporcuların  15 -17 ve 19 yaş’ta  Balkan Şampiyonu olmaları  spor otoriteleri  tarafından büyük  takdir topladı ve bir sporcu veya grubunun aynı yıl içinde 3 kategoride Balkan Şampiyonu olması da  Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığı tarihinde ilk defa gerçekleşmiştir.

Karaman’daki 19 yaş Balkan Badminton Şampiyonasına  Yunanistan, Sırbistan, Romanya, Bulgaristan, Makedonya ve Türkiye olmak üzere 6 ülke 64 sporcu katıldı.