Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Kayak Milli takımı Erzincan’da kampa girdi. Ergan Dağı Kış Sporları Turizm Merkezinde kampa giren sporcu ve antrenörler Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü K. Atanur Köseoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

15 Nisan 2015 tarihinde İsveç’te yapılacak olan Dünya Kayak Şampiyonasına katılacak olan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Kayak Milli Takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

14 günlük kamp için Erzincan’a gelen Milli takım sporcuları ve Antrenörleri Ergan Kayak Merkezinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü K. Atanur Köseoğlu’nu makamında ziyaret eden sporcular, Ergan Kayak Merkezini çok beğendiklerini ifade ettiler.

Ergan Dağının çok güzel olduğunu, kayak pistlerini çok beğendiklerini ifade eden milli sporcular ve antrenörleri, tesisin faaliyete geçmesinde emeği olan herkese teşekkür ettiler. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Kayak Milli takımını Erzincan’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İl Müdürü Köseoğlu, 15 Nisan 2015 tarihinde İsveç’te yapılacak olan Dünya şampiyonasında sporculara başarılar diledi.

Öte yandan gerçekleşen ziyarete Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi Yunus Kabil, 3 Milli takım antrenörü ve 7 milli takım sporcusu katıldı.