Erzincan’da, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, amatör spor kulüplerine malzeme desteği verildi.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 13 Şubat Spor salonunda  organize edilen törende konuşan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, “Umarım bu desteklerimizle Erzincan’da amatör spor daha da ileri seviyelerde başarılar elde edecektir” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye’de Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteği çalışması kapsamında Erzincan’da faaliyet gösteren 61 Spor kulübüne Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından malzeme desteği yapıldı.

Spor malzemelerinin kulüplere teslim edilmesi amacıyla 13 Şubat Kapalı Spor Salonunda tören düzenlendi.  Düzenlenen törene Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkan Vekili Cüneyt Kuşcu, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü K. Atanur Köseoğlu, Erzincan ASKF Başkanı Lokman Turan, spor kulüpleri temsilcileri ve sporcular katıldı.

Törende Erzincan Belediyesi Mehteran Ekibi tarafından gösteri yapılmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Cimnastik ve Karate ekipleri tarafından gösteri yapıldı. Büyük bir beğeni toplayan gösterilerin ardından Gençlik Merkezi Halk oyunları gösterisi yapıldı.

Yapılan gösterilerin ardından 61 spor kulübü yetkilisine Vali Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkan Vekili Cüneyt Kuşcu ve protokol mensupları tarafından malzemeleri teslim edildi.

Bir konuşma yapan Vali Süleyman Kahraman; amatör spor kulüplerinin dağıtılacak olan spor malzemeleri ile başarılarını artırmasını temenni ederek; “Valilik olarak imkanlarımız çerçevesinde sizleri sadece malzeme olarak değil, diğer imkanlardan da faydalandıracağımızı bilmenizi isterim. Umarım bu desteklerimizle Erzincan’da amatör spor daha da ileri seviyelerde başarılar elde edecektir” dedi.

Düzenlenen törende her kulübe 20 adet spor çantası, 20 takım eşofman, 20 takım forma ve 20 adet yağmur verildi. Öte yandan Amatör Spor haftası münasebetiyle düzenlenmesi planlanan kortej yürüyüşü hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemedi.