Badminton Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonasında Erzincan’ı temsil eden Muzaffer Çimen önemli bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu.

            Aksaray’da düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonasında Erzincan’ı temsil eden Muzaffer Çimenli, çift erkeklerde bütün rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Daha öncede Türkiye derecelerine sahip olan Muzaffer Çimenli, bundan sonraki çalışmalarının amacının milli takıma girmek olarak açıkladı.

Sporcunun antrenörlüğünü yapan Badminton Milli Takımı Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin, bedensel engelli sporcumuz daha öncede Türkiye dereceleri almış bir sporcumuzdur. En son aldığı dereceyle milli takıma aday olduğunu ispatladı. Erzincan İl Özel İdaresi kulübü lisanslı sporcumuzu artık milli takıma aday bir sporcu olarak hazırlayacağız. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapmış olduğumuz çalışmalara artık bedensel engelli sporcularda ekleyerek, bu alanda da Erzincan’ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.” açıklamasında bulundular.