Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Liderlerinden Didem Yılmaz, Malezya’da düzenlenen toplantıda Ülkemizi ve Erzincan’ı temsil etti.

21-23 Haziran 2014 tarihleri arasında Malezya’nın Melaka şehrinde, Dünya Gençlik Vakfı ‘’World Youth Foundation’’ ve Malezya Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘’Çoklu Paydaşlar Toplantısı: Kadına Karşı Şiddet ‘’Değişimin Temsilcisi Olarak Gençler’’’’ başlıklı toplantıya Ülkemiz adına Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Gençlik Liderlerinden Didem Yılmaz katıldı.

Bu yıl 21. düzenlenen toplantıya büyük çoğunluğunu Asya ve Afrika ülkelerinin oluşturduğu 15 ülkeden 30 temsilci katıldı.

Toplantıda Kadına Şiddete gençlerin nasıl çözüm olacağı konusunda uzmanlar görüşlerini bildirirken 4 ülke temsilcisi ise ülkelerindeki Kadına Şiddet’in mevcut durumu ve oranları hakkında bilgiler verdi.

Ülkemiz adına ‘’Türkiye Hakkında’’ isimli sunumunda temsilcimiz Didem Yılmaz Türkiye’nin Kadına Şiddet’te mevcut durumunun ne olduğu, Türkiye’de gençliğin Kadına Şiddet’e ne gibi çözümler katabileceği ve dünyada Türkiye’nin bu konudaki durumundan bahsederek toplantıya ülkemiz adına katkıda bulunmuştur.