Polonya’da düzenlenen 17 yaş altı Badminton Avrupa şampiyonasında Erzincanlı sporcularımız Cansu Erçetin ve Yasemen Bektaş, çift bayanlar kategorisinde Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldular. Başarılı sporcular Erzincan Hava Limanında coşkuyla karşılandı.

Polonya’nın Gniezno kentinde düzenlenen 17 Yaş Altı Badminton Avrupa Şampiyonası sona erdi.39 ülkeden 318 sporcunun kürsü mücadelesi verdiği Avrupa Şampiyonasında Erzincanlı sporcular yine kendilerinden beklendiği gibi derece yaptı.

Çift bayanlar kategorisi sporcusu Cansu Erçetin & Yasemen Bektaş yarı finalde elenerek, şampiyonayı üçüncü olarak tamamladılar. Milli Badmintoncularımız  bronz madalyanın sahibi oldu. Danimarkalı, İsveçli, İtalyan ve Hollandalı  rakiplerini yenerek yarı finale yükselen Erzincanlı sporcularımız yarı finalde İngiliz rakiplerine yenilip Avrupa üçüncüsü oldular. 

Sporcularımızı tebrik eden Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Badminton branşında başarıların hız kesmeden devam edeceği vurgusunu yaptı. İl Müdürü Mumcu, Başarılı sporcularımızı ve Antrenörleri Uğur Erçetin ve Murat Sönmez’i de tebrik etti.