Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mengücek Gazi Yurdu müdürlüğünün 2018–2019  eğitim faaliyetleri kapsamında Gönül bağı etkinlikleri içerisinde yer alan Isıtan eller Projesini hayata geçirildi.

Yaklaşık 18 öğrenci ve yurt yönetimiyle birlikte seçtikleri Kavakyolu İlkokulunda gerçekleştirebilmek için 3 hafta önce çalışmalara başladılar.

Gönüllü öğrenciler ile Kavakyolu İlkokuluna anlamlı  ziyaret gerçekleştirilerek öğrencilerimizin kendi çabaları ve harçlıkları ile topladıkları eldivenler, sütler, meyve suları ve pasta ikramları öğrencilerimiz tarafından yapılmış olup minik kalplere dokunmuşlardır.

Pasta kesimi ve hediyeleşmenin ardından okul bahçesinde şarkılar eşliğinde ablaları küçük öğrencilere oyunlar oynatmışlardır.

Ayrıca oyunların yanı sıra yüz boyama, şarkılar söyleme, sohbetleriyle küçük kardeşleri ile gönül bağı kurmuşlardır.

Projeye katılan öğrencilerden Cansel Tiryaki " Bizim hedefimiz orda ki çocukların gönüllerine dokunabilmek küçükte olsa yüzlerinde bir tebessüm oluşturabilmekti. Bunu da başardığımıza çok içten inanıyoruz. Bazen bir çocuğun gülümsemesi her şeye yetebiliyor “dedi.

Öğrencilerimizden Zeynep Bayram ise " Mutluluk zamana, mekana sığmazmış ısınsın eller gülsün yüzler diye yola çıktık. Her çocuğun yüzündeki mutluluk farklıydı buda bizi çok mutlu etti " dedi.

Bu anlamlı ziyaretimize ev sahipliği yapan Kavakyolu İlkokulu Müdürü Oğuz Kürşat Onay'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.