Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kayak kursu açıldı. Erzincan’da 2018–2019 Eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi ve öğrencilerin 15 günlük tatile ayrılması ile birlikte, tatil döneminde öğrencilere kayak kursu verilecek. 5 gün sürecek olan birinci grup kursu başlarken, 5 günlük ikinci grup 28 Ocak 2019 tarihinde başlayacak olup, kayıtlar devam etmektedir.

Kayak kursu ile ilgili bilgi veren Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, “İl Müdürlüğü bünyesinde Kayak Temel Eğitim kursları 21- 25 Ocak ve 28 Ocak – 1 Şubat 2019 tarihlerinde hafta içleri Ergan Dağı Kayak Merkezinde yapılacaktır. Kursla ilgili katılım şartları çıkartılmış olup, ilimiz ve ilçelerimizdeki tüm okul müdürlüklerine gerekli duyurunun yapılması için Milli Eğitim Müdürlüğüne yazı gönderilmiştir” dedi.

KURSLA İLGİLİ KATILIM ŞARTLARI

1- Kurs 07–17 yaş gurubunda ( Kız-Erkek ) açılacaktır.

2- Kayıt için öğrenci veya velisi İl Müdürlüğümüzden alacağı başvuru formunu doldurarak kayıt formu arkasındaki doktor muayenesini yaptırdıktan sonra İl müdürlüğümüze evrakları teslim etmek zorundadır.

3- Kursa katılım ücreti: Ulaşım ücreti (gidiş-dönüş), kurs öğretici ücreti, Teleski çıkış ücreti, kayak malzemeleri ve öğlen yemek ücreti olmak üzere günlük 50 TL olup, 5 günlük 250 TL, 10 günlük ise toplam 500 TL’dir.

4- Kurs tarihleri süresince her gün Merkez Spor salonda bulunan İl Müdürlüğümüz önünden saat 8.30’da kayak tesislerine hareket edilecektir.