Erzincan'da gençler Afrin'de  devam eden Zeytin Dalı operasyonuna katılan Mehmetçik için keçeden bayrak yaptılar. Yapılan keçeden bayraklar gençlerin Mehmetçiklere yazacakları mektup ile birlikte askerlere gönderilecek. Afrin'e destek gün geçtikçe artarak devam ediyor. Bu kapsamda Erzincan'da Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi gençlik liderleri ve gönüllü gençler keçeden Türk Bayrağı yaptılar. Gençlerin el emeği ile yaptıkları Türk Bayrakları yine gençler tarafından askerler için yazılacak mektuplar ile birlikte Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere gönderecek.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Erzincan Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ertuğrul Köroğlu " Bu çalışma Erzincan Gençlik Merkezi'mizin gençlik liderleri ve gönüllü gençleri ile birlikte yapmış oldukları bir projedir. "Mehmetçiğe Bir Mektupta Sen Gönder" adlı proje ile bu çalışma yapılıyor. Biz bu çalışma ile milli birlik ve beraberliğimizi taçlandıracak Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'na katılan kahraman Mehmetçiğimize Erzincan adına moral ve motivasyon sağlamak için bir mektup yazmayı planladık. Keçeden yapmış olduğumuz ay yıldızlı Türk Bayrağımızı gençlerimizin yazacakları mektup içerisine koyarak Mehmetiçiğimize göndereceğiz. Bu projemize destek olan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum." dedi. 

Gönüllü gençlerden Mehtap Demirdöğen amaçlarının askerlerin yanında olduklarını hissettirmek olduğunu belirtip "Erzincan Gençlik Merkezi olarak Afrin'de operasyonda olan askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için, onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına keçeden Türk Bayrakları yaptık. Bir nebze de olsa onlar için moral olursa bizim için ne mutlu olur. Umarım iyi bir çalışma yapmış oluruz." dedi. 

Kübra Bingöl ise "Keçeden yapmış olduğumuz ay yıldızlı Türk Bayraklarını yazacağımız mektuplar ile birlikte Mehmetçiğimize göndereceğiz. İnşallah onlar için iyi birer moral olur. Dualarımız Mehmetçiğimizle birlikte." şeklinde konuştu.